ICC Congres 2019

 

Op woensdag 22 mei 2019 zal het jaarlijkse ICC congres plaatsvinden in het Stadhuis Zaanstad, te Zaandam.
Het thema dit jaar is "De kracht van delen".

We gaan beleven wat de kracht van delen betekent als we samenwerken. We gaan ons verdiepen in hoe we de kracht van delen kunnen gebruiken én hoe we gebruik kunnen maken van elkaars geo-data en tot welke positieve resultaten dit kan leiden. 

In de ochtend starten we met een frisse introductie op het thema gevolgd door een aantal presentaties van experts uit het werkveld. Na een korte break maken we in een interactieve sessie zelf kennis met hoe krachtig delen kan zijn. Na de lunch zal het middag programma vervolgd worden met verrassende, inspirerende en innovatieve onderwerpen. Binnenkort zullen wij de sprekers bekend maken


Onderaan deze pagina vind u het aanmeldformulier. Het ICC Congres is gratis toegankelijk voor alle organisaties die lid zijn van het ICC.
Ook niet-leden zijn van harte welkom en kunnen deelnemen tegen betaling van € 95,- excl. btw per twee personen (de inschrijver mag gratis één collega meenemen).

Locatie & Bereikbaarheid

Locatie: Stadhuis Zaanstad
Stadhuisplein 100 | 1506 MZ Zaandam

Bereikbaarheid met het OV
Trein: Het NS station ligt direct naast het stadhuis aan de oostelijke kant. Met borden wordt de looproute aangegeven.
Bus: Het busstation ligt onder het stadhuis. Vanuit het busstation kunt u de lift of roltrap nemen om bij het Stadhuisplein te komen.

Bereikbaarheid per auto
Uw auto kan onder andere geparkeerd worden in parkeergarage Q-park de Hermitage. Dit is een betaalde parkeerfaciliteit in het centrum van Zaandam. Vanuit de parkeergarage neemt u de lift of roltrap en loopt u richting het station. Het stadhuis zit aan uw rechterkant.
Q-park de Hermitage | Hermitage 144 | 1506 TX Zaandam

Aanmeldformulier