ICC Congres 2020
ICC Congres 2020

Op woensdag 3 juni 2020 zal het jaarlijkse ICC congres plaats vinden in het Aviodrome, te Lelystad.

Tevens bestaat het ICC dit jaar 10 jaar! Dit willen wij uiteraard niet stilletjes voorbij laten gaan en zullen deze heugelijke gebeurtenis tijdens het ICC Congres op gepaste wijze vieren.


In de ochtend worden de deelnemers verwelkomd door onze dagvoorzitter gevolgd door verschillende presentaties. Na een korte pauze zullen de deelnemers in een interactieve sessie meer leren en ervaren wat het thema inhoud door zelf er mee aan de slag te gaan. Het middagprogramma bestaat - inmiddels traditioneel - uit verrassende en inspirerende presentaties.

Het volledige programma en de bekendmaking van de sprekers zullen spoedig volgen!

 

Locatie & bereikbaarheid

Adres Luchtvaartmuseum Aviodrome
Pelikaanweg 50
8218 PG Lelystad Airport


Bereikbaarheid met openbaar vervoer
Station Lelystad is vanuit alle windstreken bereikbaar met het OV. Vanaf station Lelystad heeft u de mogelijkheid om Connexxion lijn 148  richting 'Harderwijk' te nemen. U kunt dan uitstappen bij de halte ‘Vliegveld/Eendenweg’. U kunt ook Arriva stadbus 7 richting 'Airport' nemen, in dat geval moet u uitstappen bij de halte 'Aviodrome'. Raadpleeg voor de meest optimale route 0900-9292 of kijk op www.9292.nl.

Bereikbaarheid per auto
Klik hier voor een routebeschrijving. Je kunt bij Aviodrome voor de deur parkeren. Het parkeertarief bedraagt € 6,00 per dag en deze kan bij de receptie worden afgerekend. 

Aanmeldformulier