ICC Congres 2022
ICC Congres 2022

Op dinsdag 7 juni 2022 zal het ICC congres plaats vinden in het Aviodrome, te Lelystad. We zijn zeer verheugd weer een 'live' event te kunnen organiseren en iedereen weer te kunnen ontmoeten. 

Het thema dit jaar is ‘Samen verder reizen’. We blikken terug, vieren 13 jaar samenwerking én we gaan samen naar de toekomst kijken. In de ochtend worden de deelnemers verwelkomd door onze dagvoorzitter gevolgd door verschillende presentaties en zoals gebruikelijk een interactieve sessie in de middag.

Leden van het ICC kunnen gratis deelnemen aan het congres, ook collega's zijn van harte welkom. Zij dienen zich wel apart aan te melden via het aanmeldformulier onderaan deze pagina

Niet-leden zijn uiteraard ook van harte welkom en kunnen deelnemen tegen betaling van €95,- (excl. btw) Indien gewenst mag u gratis één collega meenemen. Deze kunt u via het aanmeldformulier onderaan deze pagina tegelijk opgeven als 'deelnemer 2'. 

Het volledige programma en de bekendmaking van alle sprekers zullen spoedig volgen!

 

Locatie & bereikbaarheid

Adres Luchtvaartmuseum Aviodrome
Pelikaanweg 50
8218 PG Lelystad Airport


Bereikbaarheid met openbaar vervoer
Station Lelystad is vanuit alle windstreken bereikbaar met het OV. Vanaf station Lelystad heeft u de mogelijkheid om Connexxion lijn 148  richting 'Harderwijk' te nemen. U kunt dan uitstappen bij de halte ‘Vliegveld/Eendenweg’. U kunt ook Arriva stadbus 7 richting 'Airport' nemen, in dat geval moet u uitstappen bij de halte 'Aviodrome'. Raadpleeg voor de meest optimale route 0900-9292 of kijk op www.9292.nl.

Bereikbaarheid per auto
Klik hier voor een routebeschrijving. U kunt bij Aviodrome voor de deur parkeren. Het parkeertarief bedraagt € 7,50 per dag en deze kan bij de receptie worden afgerekend. 

Aanmeldformulier